U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

      Wist u dat ...         

September 2016

.... we nu nieuwe paddocks hebben zodat ook de horse hotel paarden lekker een frisse neus kunnen halen?

Juni 2016

.... we onze nieuwe 10-paards vrachtwagen in gebruik hebben genomen? 

April 2016

.... we voor 15 Akhal-Teke paarden de verplichte quarantaineperiode van een half jaar succesvol hebben afgesloten en deze bijzondere dieren zonder problemen in hun nieuwe thuisland China zijn aangekomen?

Februari 2016

.... we 38 Europese topspringpaarden, die deelnamen aan een concours in Abu Dhabi, hebben opgevangen en van/naar Schiphol hebben vervoerd?

 

Verzorging

Voeren

We voeren vier keer per dag, twee keer krachtvoer en twee maal per dag kuil of hooi. 

Uitmesten

We mesten eens per week uit, de andere dagen worden de boxen met de hand opgestrooid met stro van uitstekende kwaliteit. Op verzoek kan de box worden voorzien van vlasstro.

Stapmolenservice 

 

Desgewenst kan het stalpersoneel uw paard van maandag tot en met vrijdag extra beweging in de stapmolen geven.

 

 

 Paddocks / weidegang

Wij hebben 5 hectares grasland, waardoor in het weideseizoen elk paard de beschikking heeft over een eigen stukje weiland. In het weideseizoen zet het stalpersoneel uw paard zes dagen per week in de weide en wordt uw paard na 5 tot 6 uur weer op stal gezet. In het winterseizoen zorgen zij ervoor dat uw paard zes dagen per week 2 tot 3 uur in een eigen paddock staat.