U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

      Wist u dat ...         

September 2016

.... we nu nieuwe paddocks hebben zodat ook de horse hotel paarden lekker een frisse neus kunnen halen?

Juni 2016

.... we onze nieuwe 10-paards vrachtwagen in gebruik hebben genomen? 

April 2016

.... we voor 15 Akhal-Teke paarden de verplichte quarantaineperiode van een half jaar succesvol hebben afgesloten en deze bijzondere dieren zonder problemen in hun nieuwe thuisland China zijn aangekomen?

Februari 2016

.... we 38 Europese topspringpaarden, die deelnamen aan een concours in Abu Dhabi, hebben opgevangen en van/naar Schiphol hebben vervoerd?

 

Pensionstal - Faciliteiten

Onze 'groene' pensionstal is voorzien van zonnepanelen, welke electra aan de stal leveren. Voor de verlichting van de rijbanen en stallen maken we gebruik van energiezuinige ledverlichting. 

Paardenboxen

Onze pensionpaarden staan in ruime buitenboxen met een formaat van 3,5 x 3 meter, voorzien van een automatisch drinksysteem. Bij de meeste boxen is middels tralies direct sociaal contact met andere paarden mogelijk.

 

Stapmolen

De trainingsmolen is overdekt en biedt plaats aan zes paarden. De bodem is voorzien van rubbertegels. De molen heeft een automatische programmering met diverse trainingsprogramma's.

 

 

Longeerring

Onze ronde longeerring heeft een diameter van 17 meter. Dankzij het eb en vloedsysteem is deze het hele jaar door te gebruiken. De rubberwanden en nachtverlichting zorgen voor een veilige omgeving om uw paard te longeren.

 

Buitenbaan

De goed verlichte buitenmanege (20 x 60 meter) blijft altijd in uitstekende conditie dankzij een eb en vloed systeem. In de buitenbaan is springmateriaal aanwezig.

 

 

Rijhal

Onze binnenmanege meet 20 x 40 meter en is voorzien van ledverlichting en spiegels. Door het beregeningssysteem blijft de bodem het hele jaar door van goede kwaliteit.

 

 

Zadelkamer en pantry

In de zadelkamer is voor elk paard een eigen afsluitbare zadelkast en een dekenrek aanwezig. 

Onze pantry is een gezellige ruimte om iets te eten of te drinken en is voorzien van een draadloze internetverbinding. Er staat een automaat met frisdrank en snacks. 

Wasplaats

De ruime wasplaats in de binnenstal is voorzien van rubber vloertegels en voorzien van zowel warm als koud stromend water.

Solarium

Tegenover de  wasplaats bevindt zich een solarium met warme infrarood lampen en een föhn.