U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

      Wist u dat ...         

Juni 2018

.... we ons wagenpark hebben uitgebreid met twee 2-paards vrachtwagens en een luxe Volvo FH truck?

Februari 2018

.... Na een maand quarantaine in onze stallen, de eerste Akhal-Teke paarden in Ecuador zijn aangekomen?

December 2017

.... we een gezondheidscertificaat met Ecuador zijn overeengekomen? Hiermee zijn we de enige partij in Nederland die de export voorbereidingen voor Ecuador kunnen doen

June 2017

.... we over de mogelijkheden beschikken om paarden naar Ivoorkust te exporteren?

 - Bekijk ons nieuwsarchief -

 

Pensionstal - Faciliteiten

Onze 'groene' pensionstal is voorzien van zonnepanelen, welke electra aan de stal leveren. Voor de verlichting van de rijbanen en stallen maken we gebruik van energiezuinige ledverlichting. 

Paardenboxen

Onze pensionpaarden staan in ruime buitenboxen met een formaat van 3,5 x 3 meter, voorzien van een automatisch drinksysteem. Bij de meeste boxen is middels tralies direct sociaal contact met andere paarden mogelijk.

 

Stapmolen

De trainingsmolen is overdekt en biedt plaats aan zes paarden. De bodem is voorzien van rubbertegels. De molen heeft een automatische programmering met diverse trainingsprogramma's.

 

 

Longeerring

Onze ronde longeerring heeft een diameter van 17 meter. Dankzij het eb en vloedsysteem is deze het hele jaar door te gebruiken. De rubberwanden en nachtverlichting zorgen voor een veilige omgeving om uw paard te longeren.

 

Buitenbaan

De goed verlichte buitenmanege (20 x 60 meter) blijft altijd in uitstekende conditie dankzij een eb en vloed systeem. In de buitenbaan is springmateriaal aanwezig.

 

 

Rijhal

Onze binnenmanege meet 20 x 40 meter en is voorzien van ledverlichting en spiegels. Door het beregeningssysteem blijft de bodem het hele jaar door van goede kwaliteit.

 

 

Zadelkamer en pantry

In de zadelkamer is voor elk paard een eigen afsluitbare zadelkast en een dekenrek aanwezig. Onze pantry is een gezellige ruimte om iets te eten of te drinken en is voorzien van een draadloze internetverbinding. Er staat een automaat met frisdrank en snacks. 

Wasplaats

De ruime wasplaats in de binnenstal is voorzien van rubber vloertegels en voorzien van zowel warm als koud stromend water.

Solarium

Tegenover de  wasplaats bevindt zich een solarium met warme infrarood lampen en een föhn.